31
augustus

Abdij boekenmarkt

Geplaatst door: Beheerder

Abdijbibliotheek – boekenverkoop

Op zaterdag 1 september organiseren wij een abdijmarkt van 10.00 – 16.00 u., met als thema ‘Benedictijnse inspiratie’.

Een van de onderdelen van de abdijmarkt is de verkoop van boeken. Wij hebben onze bibliotheek opgeruimd en hebben enkele honderden boeken afgeschreven die we u ten verkoop aanbieden. Een groot deel omvat geloof, theologie, spiritualiteit; o.a. de Summa Theologica van Thomas van Aquino, gebruikt door bisschop Jan van Doodenwaard, werken van Romano Guardini, Kardinaal de Jong, Paus Johannes Paulus II, Paus Benedictus XVI, oude brevieren met nog aantekeningen van monniken, de brieven van zowel de kleine als grote Theresia etc.

Verder is veel (kerk)geschiedenis zowel algemeen als regionaal, geografie en literatuur. Ook tijdschriften  (o.a. National Geographic vanaf jaargang 1, Guide, Nu), antieke kunstboeken uit de 18e en 19e eeuw, genealogieën al vanaf de 17e eeuw zelfs.

Speciale aanbieding  *boekenhal voor u open vanaf 09.00 u.

Priesters, pastores, dominees, pastoraal werkenden, studenten en docenten religie/theologie en religieuzen geef ik de gelegenheid om als eerste de boekenhal te betreden en boeken tegen een redelijke prijs te kopen. De boekenhal gaat voor u al vanaf 09.00 u open en voor het grote publiek pas om 10.00 u.

De boekenhal is aan het begin van de oprijlaan van onze Abdijwinkel.

Ik verwelkom jullie graag op de abdijmarktdag.

Hartelijke groeten broeder Steve

Stichting Eggo van Egmond
Vennewatersweg 27a
1935 AR Egmond-Binnen
072 5062786