04
september

Uit eten, ja gezellig!

Hoe het een ander vergaat weet ik niet, maar wanneer ik in gezelschap ben van andere mensen, dan is het moment van de gezamenlijke maaltijd altijd een hoogtepunt in het samenzijn. Die hoogtepunten zijn doorgaans verbonden aan bepaalde familiale gebeurtenissen. Maar we kunnen zulke momenten ook bewust creëren. Zoiets gebeurt in Egmond aan den Hoef al door de Caritas die enkele keren per jaar een diner aanricht voor gasten die op uitnodiging deelnemen aan de maaltijd.

Een prima initiatief en daaraan willen we graag nog een initiatief toevoegen. Dus uitdrukkelijk niet ter vervanging van, maar als een uitbreiding. Een uitbreiding waarbij we ook denken aan parochianen uit de gemeenschappen van Egmond Binnen en Egmond aan Zee.

We willen op de 1e vrijdag van de maand bijeen komen in de ontmoetingsruimte van de kerk in Egmond aan den Hoef om daar gezamenlijk een maaltijd te gebruiken. Daarvoor vragen we dan een kleine financiële bijdrage van de mensen die zich hebben opgegeven.

En,……….daarvoor hebben we wel enkele mensen nodig die zich aan deze activiteit willen verbinden door zich bezig te houden met de bereiding van de maaltijd.

We zijn dus op zoek naar enkele mensen (3 of 4) die aardigheid hebben in het koken, en die maandelijks willen meewerken met de maaltijd organiseren. We hopen in januari 2019 te starten.

Wanneer u denkt: nou, maar dat lijkt me wel iets, meldt u zich dan.

Voorlopig is pastor Henk Hudepohl (die ook mee gaat helpen met de maaltijd) contactpersoon. U kunt zich als medewerker/-ster bij hem opgeven.

Het liefst telefonisch op nummer 0251 – 31 22 28.

We hopen dat we zodanige aanmelding krijgen dat we ook daadwerkelijk in januari van start kunnen gaan.

Vriendelijke groet,
Henk Hudepohl, pastor